“Tu ets com el teu desig més profund és. Com és el teu desig, és la teva intenció. Com és la teva intenció, és la teva voluntat. Com és la teva voluntat, són els teus actes. Com són els teus actes, és el teu destí.”

  -Text Vèdic, Upanishad-

Un dels principals objectius d’Inspira és oferir un coneixement adaptat a les necessitats de cada persona, per tal de millorar el benestar personal de forma eficaç i segura.

Sovint en les classes grupals no és possible atendre de la millor manera les necessitats conctretes de cada alume. Per tal de poder-ho fer, oferim l’opció de les classes particulars i els grups reduïts. Aquestes classes possibilitaran també assistir posteriorment a les classes regulars.

Si tens alguna lesió, si practiques algun esport i vols millorar el teu rendiment, si vols anar a classe amb la teva família o amb el teu grup d’amics, si acabes de ser mare, si no has practicat ioga anteriorment, o no et van bé els nostres horaris, si prefereixes una atenció més propera i personal, si vols aprendre com practicar a casa, etc. Posa’t en contacte amb nosaltres i procurarem oferir-te el que necessites.

    Vols reservar una classe privada?