El meu entusiasme ha estat sempre treballar i acompanyar amb i pel benefici del propi cos. He estat gimnasta de competició dels 4 als 18 anys al gimnàs GYC de Manresa. També entrenadora de gimnàstica artística i rítmica durant 5 anys al Gimnàs Gimbe de Manresa. Vaig fer de monitora d’aeròbic i manteniment per nens i adults al gimnàs Gimbe, Esport 7 de Manresa i 9 gimnàs de Moià durant 7 anys. Llicenciada en Ciències de l’Educació per la Universitat Autònoma de Barcelona en educació Infantil i Primària a l’any 1994. Fa 22 anys que em dedico a la docència i des de fa 18 anys a l’escola pública.

A més a més he participat en tallers d’estiu i extraescolars com a especialista de Psicomotricitat en l’àmbit escolar. També he realitzat tallers de ioga per a nens, dansa i expressió corporal.

Referent a la meva formació de ioga vaig iniciar-la com alumna i practicant de Hatha Ioga l’any 2007 a l’escola de la Rosa Maria Marcos i la Francesca Garcia durant 3 cursos. Més tard vaig practicar Dansa contemporània a l’escola de la Julieta Soler i Body art al Gimnàs Gimbe i Vela de Manresa.

L’any 2013 m’apassiono per un ioga molt més dinàmic gràcies a la Sira Bover. Des de llavors he practicat Ashtanga, B.K.S. Iyengar uns 2 cops per setmana realitzant alguns cursos intensius en caps de setmana i d’estiu amb l’Angelo Cecchi, el Modest Martínez , el Jordi Esteban i d’altres. També he realitzat cursos de formació de ioga per a nens a l’escola d’estiu per a docents del Departament d’Ensenyament i amb la Mireia Castellsagué a Omshanti Ioga de Granollers.

Penso i crec fermament que el ioga ens millora la qualitat de vida fent-nos millor persones. Si apropem als infants des d’aquest punt de vista se sentiran feliços i conscients amb ells mateixos i amb el què els envolta.