El Ioga és una ciència de transformació i desenvolupament del potencial humà.

S’inicia al ioga el 2008 a través d’un viatge al sudest Asiàtic per aprendre ioga i massatge tailandès. Poc a poc comença a integrar una pràctica i descobreix els seus beneficis tant posturals, respiratoris i mentals esdevenint un seguidor més d’aquest coneixament ancestral. Els últims 6 anys els dedica a l’aprenentatge continu amb classes regulars, intensius, estades mensuals a l’Índia per aprofundir en filosofia i pràctica.

A partir de l’esforç, l’observació i interiorització d’aquesta ciència, inicia un camí el qual el porta aprendre i sentir-se confident per transmetre’l. Comença en el món de l’ensenyança ajudant a inicis del 2017 ajudant a classes de principiants de ioga Iyengar a l’Índia, més endavant imparteix substitucions de professors a Catalunya i d’aquí neix el projecte Inspira Ioga que l’octubre del 2017.

Actualment segueix formant-se rebent classes setmanalment i intensius de cap de setmana mensuals amb professors de ioga Iyengar a Catalunya i al extranger. Destacar, l’experiència de viure en un Ashram del lineatge Satyananda Saraswati (Bihar School of Yoga) a Nova Zelanda durant 2 mesos i l’estudi de cursos de filosofia com els Yoga Sutras, Katha Upanishad i Bhagavad Gita a Omkarananda Patanjala Yoga Kendra de l’Índia.

Seguir en la pràctica i l’estudi és principalment la seva passió, l’aprenentatge i el constant guany en autoconeixament d’aquesta ciència tant rica és etern i no té ni edat ni condició.