El Ioga és una ciència de transformació i desenvolupament del potencial humà.

S’inicia al ioga el 2008 a través d’un viatge al sudest Asiàtic per aprendre ioga i massatge tailandès. Poc a poc comença a integrar una pràctica i descobreix els seus beneficis tant posturals, respiratoris i mentals esdevenint un seguidor més d’aquest coneixament ancestral. Els últims 6 anys els dedica a l’aprenentatge continu amb classes regulars, intensius mensuals i viatges a l’Índia per aprofundir en filosofia i pràctica amb diferents mestres.

A partir de l’esforç, l’observació i interiorització d’aquesta ciència, inicia un camí el qual el porta a un coneixement adequat per poder sentir-se a punt per transmetre’l. Sobretot després de sentir-se confident com ajudant a classes de principiants d’Iyengar a l’Índia i substituint classes a professors aquí a Catalunya.

La pràctica habitual i les formacions impartides han estat basades principalment en hatha; Ashtanga Ioga, Iyengar i variacions. També l’experiència en un Ashram de la tradició Satyananda a Nova Zelanda amb més aprenentatge de bhakti i karma ioga, i destacar també el curs d’estudi del Bagadbagitta a l’Índia en jñāna ioga.

Actualment pràctica i continua formant-se bàsicament en estudis de hatha Iyengar Ioga, a les quals hi ha trobat més afinitat. Manté interès pels coneixaments de jñāna ioga i intenta conservar viu l’esperit del karma ioga. 🙂