El Ioga és una ciència de transformació i desenvolupament del potencial humà.

S’inicia al ioga el 2008 a través d’un viatge al sudest Asiàtic per aprendre ioga i massatge tailandès. Poc a poc comença a integrar una pràctica i descobreix els seus beneficis tant posturals, respiratoris i mentals esdevenint un seguidor més d’aquest coneixement ancestral. Els últims 6 anys els dedica a l’aprenentatge continu amb classes regulars, intensius, estades mensuals a l’Índia per aprofundir en filosofia i pràctica.

A partir de l’esforç, l’observació i interiorització d’aquesta ciència, inicia un camí el qual el porta aprendre i sentir-se confident per transmetre’l. Comença en el món de l’ensenyança com ajudant a inicis del 2017 a classes de principiants de ioga Iyengar a l’Índia, més endavant imparteix substitucions de professors a Catalunya i d’aquí neix el projecte Inspira Ioga l’octubre del 2017.

Actualment segueix formant-se i rebent classes de ioga Iyengar amb la Claudia Fantl i el Jordi Martí i en tallers intensius de 3 a 5 dies amb Christian Pisano i altres convidats a Catalunya i al estranger. Destacar, la primera experiència de viure en un Ashram del lineatge Satyananda Saraswati (Bihar School of Yoga) a Nova Zelanda durant 2 mesos el 2010, l’estudi de cursos de filosofia com els Yoga Sutras, Katha Upanishad i Bhagavad Gita a Omkarananda Patanjala Yoga Kendra de l’Índia i la continua formació ara també en recitació sànscrita i altres estudis online en història i filosofia del ioga.

Seguir en la pràctica i l’estudi és principalment la seva passió, l’aprenentatge i el constant guany en autoconeixament d’aquesta ciència tant rica que és eterna i no té ni edat ni condició.

Instagram: @joanet.ioga