LAIA OLIVERAS
Ioga Iyengar®

S’introdueix en el camí de la consciència i l’expressió corporal quan realitza els Estudis Superiors d’Art Dramàtic a l’ESAD Institut del Teatre (Diputació de Barcelona) graduant-se el 2006 i dedicant-se com a docent en tècniques corporals i intèrpret de teatre físic durant més de quinze anys en companyies professionals de renom.

Posteriorment, interessada en la recerca interior, descobreix la filosofia del Yoga i es forma com a professora de Hatha Ioga. El 2010 descobreix l’estil Iyengar® i focalitza la seva pràctica en aquest mètode realitzant classes regulars, cursos intensius i de gestió de la pràctica personal.

El 2019 es Certifica com a Professora de Ioga Iyengar® nivell Introductory II per la Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute (RIMYI) de Pune, India. Es forma amb els mestres Jordi Martí al Centre de Ioga Iyengar® de Barcelona; i amb Sricharan Faeq Biria a La Chaise Dieu de França.

Complementa la seva pràctica Iyengar amb intensius de David Meloni,Christian Pisano, Carrie Owerko, Ali Dashti, Ephrat Mitchell,…

Des del 2014 imparteix classes a tres estudis de Barcelona.

En les seves classes posa èmfasis en els pilars del sistema creat per Yogacharya B.K.S.Iyengar: el ioga és una pràctica oberta a tothom; la ment s’implica amb intensitat en la pràctica d’asana (postura), pranayama (regulació de la respiració) i pratyahara (interiorització
dels sentits); utilització de material i suports que acosten al practicant els beneficis i perfeccionament de les postures; així com la seqüenciació i temps de permanència.

Aquests, aporten concentració a la ment, meditació i un estat superior de la consciència.

@laia.iyengaryoga
laiaoliverasaloy@gmail.com