Va ser fa més de 15 anys quan recordo prendre consciència que el nostre cos i evidentment la ment que és en ell, són la nostra casa i la nostra eina de transformació social i personal. Va ser per aquest motiu que vaig començar a practicar ioga.

L’any 2011 vaig realitzar la meva primera formació de professora de ioga, del sistema Ashtanga. Més tard vaig assistir també a formacions d’Acroioga i IogaAeri. Vaig estudiar Educació social i vaig treballar d’educadora i pedagoga durant 10 anys. Vaig estudiar també a l’escola de circ; dansa, teatre, trapezi, teles i equilibris acrobàtics. He realitzat cursos de Minfullnes.

Fa vuit anys vaig conèixer el mètode de B.K.S Iyengar i des de llavors assisteixo de manera regular a classes, tallers i seminaris d’aquest mètode. He viatjat a l’India per ser més a prop dels seus orígens, he estudiat amb UshaDevi, Jordi Matí, ,Eva Trejo i Angelo Cecchi entre altres.

Actualment treballo en la Companyia de teatre-circ Capicua, sóc membre fundadora de l’Associació de Circ LaCrica de Manresa on he impartit classes durant molts anys.

Practico, estudio i comparteixo amb molta il·lusió cada dia la ciència mil·lenària del ioga que tant m’ensenya i apassiona!!