El ioga forma part de la meva essència des que vaig néixer. Ja des de la panxa de la meva mare, fins als 4 anys, vaig estar vivint amb els meus pares entre un ashram de Barcelona i un a Ganeshpuri (Índia) de Swami Muktananda Paramahamsa. De petita passava els estius a l’Ashram de Shanti Mandir, de Mahamandaleshwar Swami Nityananda (successor del Swami esmentat abans), on assistia als retirs de ioga per a nens, on consistia en classes de meditació, kirtans i estudis de filosofia vedanta i de Kashmir Shaivism d’una forma molt amena per als nens.
A l’anar creixent, vaig continuar tenint ganes d’aprendre i conèixer aquesta filosofia de forma més profunda, fent diferents viatges a l’Índia per estudiar i assistir a diferents retirs i formacions.
Sempre ho havia portat com una cosa molt intima meva, fins que fa cinc anys i sense jo buscar-ho, em va sortir la possibilitat de poder donar classes. Ho vaig provar, i em va semblar fascinant tenir l’oportunitat de poder transmetre a la gent, des de la meva més humil manera, el que jo entenc com a ioga.

SOBRE LA PRÀCTICA
Pràctica basada en el Hatha Ioga, una pràctica suau, una invitació a mirar cap a dins i on poder intimar i reconèixer les sensacions, les emocions, el propi cos i la respiració.
Es treballen diferents asanes on algunes d’elles entrellaçades a través de diferents vinyasses, gaudint de diferents tècniques de respiracions (pranayames), i on la meditació hi té una part important per tal d’anar aquietant la ment, a portar la consciència al moment present, i en viure la vida de forma lliure i cultivant l’amor.