Més de 30 anys de treball en consciencia corporal. Als 6 anys entro al món de la gimnàstica artística al Gyc. Primer, segons m’explica la meva mare per a què em mogués una mica. Al cap de molt poc temps, hi trobo la motivació i sense adonar-me formava part de l’equip de competició. Una bona trajectòria i orgullosa dels resultats obtinguts. Una elevada exigència que m’ha portat a conèixer i tenir una bona consciència corporal. 

Amb el temps vas integrant aquesta consciencia corporal amb la ment. Tot en un. L’un sense l’altre no funcionen. 

Solem tenir mals reflexats en una part de cos. Fer un treball conscient per a poder ser capaç d’eliminar-ho. La meva entrada al món del ioga va ser a arrel de patir migranyes molt intenses; necessitava calmar la meva ment. I aquí estem, després de practicar durant un temps, el 2017 emprenc la meva primera formació a Ingravitt amb l’Ariadna Candeal. Des de llavors no he parat de formar-me en diferents àmbits relacionats amb el benestar i desenvolupament personal. Continuo assistint a classes amb el meu mestre Cesar Caldera i rebent les ensenyances magistrals de la filosofia amb Imma Ibañez. 

Sóc diplomada en turisme, llicenciada en Estudis de l’Àsia Oriental  i màster en Comerç i Marketing Internacional i Business Intelligence. La meva experiència al món de l’empresa m’ha fet adonar de la necessitat absoluta de l’escolta activa i la gestió de l’estrés. Vivim en un món de la inmediatesa. I cos i ment necessiten parar.