Va ser fa més de 20 anys quan recordo prendre consciència que el nostre cos i evidentment la ment que és en ell, són la nostra casa i la nostra eina de transformació social i personal. Va ser per aquest motiu que vaig començar a practicar ioga.

L’any 2011 vaig realitzar la meva primera formació de professora de ioga (sistema Ashtanga) i l’any 2012 vaig començar a donar classes. Més tard vaig assistir a formacions d’Acroioga i IogaAeri. Vaig estudiar Educació social i vaig treballar d’educadora i pedagoga durant 10 anys. Vaig estudiar a l’escola de circ Rogelio Rivel de Barcelona; dansa, teatre, trapezi, teles i equilibris acrobàtics. He realitzat cursos de Massatge Thailandès, Mindfullnes, Anatomia aplicada al Ioga ,  Filosofia del Ioga, Ioga i dona, Biomecànica aplicada, Desenvolupament personal i Aromateràpia.

L’any 2013 anys vaig conèixer el mètode de B.K.S Iyengar i des de llavors assisteixo de manera regular a classes, tallers i seminaris d’aquest mètode. He viatjat a l’India per ser més a prop dels seus orígens, he estudiat amb UshaDevi, Jordi Matí, ,Eva Trejo, Angelo Cecchi i Macarena Gonzalez entre altres.

Actualment dono classes i coordino Inspira Ioga. Practico, estudio i comparteixo amb molta il·lusió cada dia la ciència mil·lenària del ioga que tant m’ensenya i apassiona!!Namaste***