Passió, curiositat i sentit de responsabilitat són les característiques que millor em defineixen i amb el shiatsu vaig descobrir dues qualitats que portava dins: cuidar i tocar. Quan vaig començar a sentir el privilegi de poder ajudar a les persones amb les mans, per estimular les propietats d’auto-curació que portem a dins, vaig decidir profunditzar en les arrels d’aquesta disciplina, doncs els punts de pressió del shiatsu pertanyen als meridians de la medicina tradicional xinesa (mtx).

Amb l’estudi i la pràctica de les diferents tècniques de la mtx he desenvolupat el meu propi mètode de tractament que engloba tant el shiatsu, com l’acupuntura, l’electroacupuntura, la moxibustió, l’auriculoteràpia, les ventoses, la gua-sha, etc. sempre en funció del trastorn que presenta la persona i seguint els fonaments de la mtx (yin-yang, cinc elements, qi-xue, jing-ye).

M’agrada donar un enfocament holístic a les meves sessions que comprenen també consells alimentaris i recomanacions de plantes i bolets de la mil·lenària tradició xinesa, tenint com a base els antics ensenyaments i amb un ull a les ciències modernes doncs continuo investigant en la correspondència de les metàfores de la mtx amb la biologia i la fisiologia.

El meu propòsit és el teu benestar físic i emocional, cuidar-te per tal de millorar la qualitat dels teus dies, per viure sense estrès i gaudir d’una vida plena i satisfactòria.

Vols saber com et puc ajudar? Contacta’m, estaré encantat de respondre.

Instagram: @giampi_acu_shiatsu

Tel. 610877126