La proposta de ioga integral té en compte les postures clàssiques del hâtha ioga, la respiració, la consciència, la meditació i la introducció al Ioga Sutra de Patânjali, per a totes les persones que busquen amb el ioga una via d’autoconeixement. Endinsar-nos en la consciència de qui som a nivell físic, mental i espiritual per a una comprensió profunda de la Vida.

El treball suau,progressiu, global, constant i creatiu, ens apropa als bloquejos i límits personals i ens dóna pistes de com enfocar la nostra pràctica. Una pràctica que serà l’expressió d’un procés intern de creixement..

Els grups reduïts són idonis per poder plantejar una pràctica personalitzada i amb objectius concrets per a cada persona. Âsanes, pranaiames, mantres, estudi, van creant en nosaltres alineació, estabilitat, llavors de calma i silenci. Aquest serà l’espai idoni, ple de possibilitats, per a crear nous patrons i sembrar-hi els objectius personals.

L’objectiu, esdevenir un ésser lliure, sense condicionaments. Fer del nostre cos, la nostra vida, un aprenentatge a l’agraïment, a la celebració i estimació, buscant la felicitat de tots els Éssers.