“La nostra obligació vers l’infant és: oferir-li un raig de llum i seguir el nostre camí ” Maria Montessori

L’objectiu de les sessions és apropar els beneficis que ens aporta el ioga als nostres infants, aconseguint la integració del cos la ment i l’esperit. En definitiva ajudant-los a créixer en tots els sentits. I fer-ho en família.

Les sessions  comencen amb una breu meditació concentrant la ment mitjançant jocs amb imatges mentals, mandales, mantres, contes,etc. creant uns instants de silenci per escoltar-nos a nosaltres mateixos i situar-nos en el moment present.

El cos de la sessió es composa d’una part més dinàmica amb jocs de descoberta del nostre cos a través postures (asanes) buscant la flexibilitat, equilibri, força, etc. en moviment o en quietud ajudant-nos a trobar els nostres propis límits.

Interactuarem amb la resta del grup tenint una actitud de col·laboració, diàleg i escolta que ens aportarà seguretat i autoestima.

Les sessions s’acaben amb diferents tècniques de respiració (pranayama) que ens ajudaran a per relaxar-nos, concentrar-nos i sentir-nos millor. Farem servir diferents elements que ens ajudaran visualment a adquirir consciència del que estem fent com globus, espelmes, boles lleugeres, mocadors, etc.